Return to previous page

Dimensionet : 200×220

Fije mëndafshi të sanitizuar dhe veshje pambuku antibakteriale dhe anti-myk
Panele me tegela të përbëra nga mbushja më te ngushtë dhe komode
Ana e dimrit: Woolux
Ana e verës: Cottonlux
4 aeratorë me logo Sealy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVOLUTION”

Your email address will not be published. Required fields are marked