Return to previous page

Permasat :  180×200 -> 1490 €

200×200 -> 1690 €

Lartësia: 32 cm

Komfort: I këndshëm

Mbulesa e pëlhurës së jashtme me Opticool Gel Memory Foam padding, shumë efektive në heqjen e nxehtësisë së tepërt gjatë pushimit

Katërmbëdhjetë centimetra shkume Sealy për të akomoduar trupin

Qendra CoreSupport, materiale të tensionuara në qendër të dyshekut për të përmirësuar mbështetjen e atyre që flejnë dhe luftojnë deformimin e planit të shtratit me kalimin e kohës

Super mbeshtetje me forcë Titanium

Sistemi perimetral SitRight, siguron një avantazh të qëndrueshëm mbështetës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GEL SERIES PILLOWTOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked