Return to previous page

Dimensionet : 160×200

Lartësia e dyshekut: 24 cm

Trajtimi antibakterial dhe anti-myk

Mbështetje progresive për të ndjekur linjat e trupit

Thithja e butë e shkëlqyeshme e higjienës dhe elasticitetit

Siguron jetëgjatësinë dhe indeformabilitetin e dyshekut

4 aeratorë të dyfishtë për një ventilim të mirë të dyshekut

Comfort tonik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JAMES COOK”

Your email address will not be published. Required fields are marked