Return to previous page

Permasat : 90×195

Lartesia : 22cm

Mbulesa e largueshme me panelin e sipërm plotësisht

Anti-alergjik dhe anti-myk

I ndashëm në pëlhurë koton, të hollë dhe shumë rezistente, izolon nga të ftohtit, si dhe nga nxehtësia duke krijuar një mikroklimë ideale rreth trupit

Ajër të kondicionuar

Ana e dimrit: Katër stinët mbushen në anën Shetland 300 g / m2, shkumë

Ana e Verës: Vata e pambukut Katër stinorë 300 g / m2, shkumë Comfort 10 mm