Return to previous page

Permasat :

180×200
180×190

Lartesia : 22 cm

Anti-alergjik anti-bakterial kundra zjarrit lahet ne 30 grade kellefi eshte ne pluhur liri me kapacitet të lartë për thithjen dhe avullimin e lëngjeve dhe njohjen universale me freski dhe rehati. Është i butë dhe rezistent dhe garanton një shpërndarje të shkëlqyer të lagështisë dhe një frymëmarrje të jashtëzakonshme.
Ana e verës: (gramatura 300g / m2) katër stine.
Ana dimerore: (grammatura300 g / m2) (origjinale pikërisht nga Ishujt, Skoci, është i përbërë nga fije të gjatë pak të ashpër dhe me flokë, ajo është shumë e qëndrueshme dhe nuk djersin