Return to previous page

Dimensionet : 200×220

Fije mëndafshi të sanitizuar dhe veshje pambuku antibakteriale dhe anti-myk
Panele me tegela të përbëra nga mbushja më te ngushtë dhe komode
Ana e dimrit: Woolux
Ana e verës: Cottonlux
4 aeratorë me logo Sealy