Return to previous page

Permasat :  180×200 -> 1490 €

200×200 -> 1690 €

Lartësia: 32 cm

Komfort: I këndshëm

Mbulesa e pëlhurës së jashtme me Opticool Gel Memory Foam padding, shumë efektive në heqjen e nxehtësisë së tepërt gjatë pushimit

Katërmbëdhjetë centimetra shkume Sealy për të akomoduar trupin

Qendra CoreSupport, materiale të tensionuara në qendër të dyshekut për të përmirësuar mbështetjen e atyre që flejnë dhe luftojnë deformimin e planit të shtratit me kalimin e kohës

Super mbeshtetje me forcë Titanium

Sistemi perimetral SitRight, siguron një avantazh të qëndrueshëm mbështetës