IMPERIAL

Permasat : 200×200

Lartesia : 30cm

Përfitimet e konsumatorit

Garantojme dhe sigurojme komoditetin dhe ajer te kondiciuar te dyshekut , i njohur për forcë të jashtëzakonshme dhe jetëgjatësi, .

Siguron stabilitetin dimensional ,qëndrueshmërinë dhe

redukton pikat e presionit per nje qarkullim me te mire te gjakut

Materiale fisnike për transferim të jashtëzakonshëm të nxehtësisë dhe elasticitetit optimal

Një ndjenjë ideale e butësisë dhe freskise

Efekti mëndafshi në prekje

Ana Dimerore

Mohair 200g / m2

Lesh Virgjër 200g / m2

Leshi Yak 100g / m2

Lesh kashmiri prej 100g / m2

Ana Verore

Liri dhe Mëndafsh 100g / m2

Pambuk 400g / m2