Return to previous page

Dimensionet : 160×200

Lartësia e dyshekut: 24 cm

Trajtimi antibakterial dhe anti-myk

Mbështetje progresive për të ndjekur linjat e trupit

Thithja e butë e shkëlqyeshme e higjienës dhe elasticitetit

Siguron jetëgjatësinë dhe indeformabilitetin e dyshekut

4 aeratorë të dyfishtë për një ventilim të mirë të dyshekut

Comfort tonik