Return to previous page

MARCO POLO

Permasat : 190×210

Lartësia e dyshekut : 26 cm

Trajtimi antibakterial dhe anti-myk

Mbështetje progresive për të ndjekur linjat e trupit

Thithja e butë e shkëlqyeshme e higjienës dhe elasticitetit

Sigurojnë jetëgjatësinë dhe mosdeformimin e dyshekut