Permasat dhe cmimet per secilen permase:

165X205 -> 650 €

180X200 -> 690 €

182X212 -> 790 €

160X200 -> 600 €

Lartesia : 23 cm

Molle: AIR SPRINGS

Pëlhurë antibakteriale, anti-myk

Ana e dimrit

Woolux 360g / m2

Ana e verës

Cirtus 200g / m2

Trashësia totale rreth 23 cm