NEVADA

Permasat dhe cmimet:

180×200 -> 990 €

90×200 -> 690€

90×190 -> 590 €

Teknologjia FIBER 
Pëlhurë është e përbërë nga një fibër e butë dhe e freskët që nxit dispersionin e lagështisë së trupit, duke siguruar një ndjesi të këndshme të mirëqenies. Mbushja është bërë nga leshi i pastër, dhe pambuku të pastër.