Return to previous page

Dimensionet :

96×203 -> 690 euro

190×200 -> 1490 euro

Lartesia : 31 cm

Ofron mbrojtje kunder zjarrit si dhe eshte anti-bakterial

Sistemi i mbështetjes së dyfishtë

Në qender të Palatial Crest është sistemi i mbështetjes së dyfishtë ose DSS i cili siguron mbështetje jo vetëm për mbrapa, por tërë trupin. Ky është sistemi i parë i gjumit që  kombinon komoditetin e mbështetjes dhe mbështetjen e saktë ortopedike – kështu që funksionon jo vetëm për pjesën e prapme, por për të gjithë trupin.

Një sistem i përmirësuar në Titanium Dual Support System. Titanium është i njohur për fuqinë dhe performancën e saj superiore; dhe përdoret për pajisjet e hapësirës ajrore, cilësi të lartë të klubeve të golfit etj. Prodhuar nga aliazh Titanium, i cili është më i lehtë, më i fortë dhe më i qëndrueshëm se çeliku, do t’ju sjellë mbështetjen dhe komoditetin e duhur.

Fondacioni Microtek

Sistemi i fondacionit Palatial Crest ka qenë gjithashtu ridizajnuar tërësisht. Teknologjia e përparuar MicroTek siguron bazat më të qëndrueshëm të Sealy, një baze që është dhjetë herë më i qëndrueshëm se çdo themel konvencional.

Gjenerata e re e komoditetit

Dhe për të përmirësuar këtë teknologji, Sealy ka prezantuar një sërë karakteristikash të rehatshme të rehatshme – nga thurje me shkëlqim të thellë të thellë në kombinime unike të rehati dhe pajisje modës, të garantuara për t’u bërë thirrje blerësit të hollë për shtratin.