Return to previous page

Dyshek PHYSIAL 5 Teknologjia BODYZONES

Dimensionet

180X200

Lartesia e dyshekut eshte : 19 cm

Produkt teknik ideal për mbështetjen e artikuluar; me plusin e një pëlhure anti-bakterial dhe anti-alergjik
Në pëlhurën Bio Active Coolmax, të trajtuar me jonë argjendi që eliminojnë bakteret duke minimizuar rrezikun e alergjive (lahet në 30 °)
Fascia ne 3D
4 doreza
Ajër të kondicionuar
Ana e dimrit: Katër stinët mbushen me shetlandë 300 g / m², 100 g / m² vata
Ana e Verës: Katër stina pambuku pambuku 300 g / m², 100 g / m² vata
ANTI-ALERGJIK