Return to previous page

Permasat dhe cmimet perkatese :

100×200 -> 490 euro

160×190 -> 690 euro

Lartesia : 26 cm

Pëlhurë antibakteriale anti-myk

Memory Foam

Fletë fibre hypoalergjike fibër – 300g / m2

Molle insacchetatte 6 zona