Dizenjuar për të eliminuar pikat e vështira të presionit , si dhe të përmirësojë qarkullimin e gjakut për një gjumë më të mirë Dysheku eshte anti-alergjik dhe anti-bakterial. Zhytuni në komoditetin e dyshekut Sheraton Sweet Sleeper Bed në shtëpinë tuaj.
Permasat e dyshekut : 200 x200
Lartesia e dyshekut : 30 cm