Dimensioni : 135×182

Lartësia e dyshekut : 23 cm

Veshje në pëlhurë pambuku dhe fije mëndafshi

Ana e dimrit: Woolux

Ana e verës: Cottonlux

2 aeratorë kromi

Përfitimet për konsumatorin

Një ndjenjë qëndrueshmërie

Cilësia dhe kohëzgjatja e reagimit elastik